Protektiranje

Protektiranje guma je proces kojim se potrošena guma čini upotrebljivom zamenom istrošenog i oštećenog gazećeg sloja (protekta) novim. Proces je u potpunosti usavršen tako da kvalitet protektirane gume ne zaostaje za novom gumom.

KLASIČNO PROTEKTIRANJE

RINGTREAD PROTEKTIRANJE

  • Smanjenje troškova po pređenom kilometru
  • Maksimalna bezbednost
  • Vek protekta do istrošenja
  • Garancija 6 meseci ili pređenih 100.000 km

ZAŠTO RINGTREAD

 

VRHUNSKA POUZDANOST

I  EFIKASNOST U EKSPLOATACIJI

Poboljšane performanse u svim uslovima na putu, više kilometara i  komforniji gazeći sloj, obezbeđuju manje pregrevanje guma, dokazujući stvarne prednosti u pogledu pouzdanosti i sigurnosti. Koncept protekta bez spoja eliminiše bilo kakvu slabu tačku gume i zastoj vozila. Samo je RINGTREAD sistem  u stanju da obezbedi maksimalnu sigurnost na najvišem nivou.

SMANJENJE TROŠKOVA,

MANJA POTROŠNJA GORIVA

Ista sigurnost i pouzdanost visokog kvaliteta jednaka novoj gumi, RINGTREAD vam štedi novac. Ako u vašem voznom parku treba zameniti gumu, RINGTREAD vam daje najbolji odnos između cene i kvaliteta.
Zahvaljujući svom prirodnom zakrivljenom obliku, odsustvu spoja, kao i korišćenju visoko tehnoloških jedinjenja, RINGTREAD osiguratava mali otpor kotrljanja, što rezultira manjom potrošnjom goriva.

VIŠE KILOMETERA

BOLJE PERFORMANSE  ZA SVE USLOVE PUTA

RINGTREAD se proizvodi u radijalnim čeličnim kalupima, kao nove gume, čime se garantuje savršena definicija žljebova i lamela bez deformacija tokom primene. RINGTREAD protektirania guma u potpunosti zadržava svoje karakteristike u pogledu performansi, što dovodi do usporenog i ravnomernog habanja. RINGTREAD jedinjenja su posebno formulisana za ostvarenje velike kilometražr na svim putnim površinama, osiguravajući duži vek trajanja gazećeg sloja. Pored toga, odsustvo spoja osigurava savršeni balans i na taj način pruža maksimalnu udobnost u vožnji.

MAKSIMALNO PRIJANJANJE

BOLJE PERFORMANSE  ZA SVE USLOVE PUTA

Odsustvo deformacije RINGTREAD dezena i smeše formulisane za ostvarivanje velike kilometraže čine RINGTREAD otpornim na svim putnim površinama, što rezultira povećanim vekom trajanja. Kružni oblik prstena bez spoja daje gumi izuzetnu vučnu snagu i prijanjanje i na najtežim podlogama. Osim toga RINGTREAD zimski dezeni koriste jedinjenja posebno razvijena za optimalno prijanjanje pri niskim temperaturama i u ekstremnim uslovima.